Akiket egy kicsit is érdekel a numerológia és illóolajak világa, Nektek jó szívvel ajánlom ezt a könyvet. 🙂

Számos értékes, lebilincselő és informatív könyvet olvastam már életem során, ez a könyv mégis kiemelkedik valamilyen szempontból a többi közül. A misztikum, realitás, mások szolgálata vagy épp vezetése, szép lelkűség, projektek menedzselése, szabadon szárnyalás a képzeletünkben, egy életre elköteleződés vagy vándorlás országról országra mind megjelennek benne.

Egymástól látszólag távol állnak a felsorolt kvalitások, azonban a valóságban nagyon is közeliek. Ezeket képviseljük mi mindannyian, ki-ki melyiket inkább. Családokon, munkahelyeken, baráti társaságokon belül is megmutatkozik, hogy mennyire különbözőek vagyunk és előfordul, hogy még a hozzánk legközelebb álló személyek viselkedését is nehezen toleráljuk, de olykor még a saját működésünk megértése is nehéz.

A könyv alapján könnyedén beazonosítható, hogy melyik a mi karakterszámunk, illetve melyik egy hozzátartozónké és egyszerű, lényegretörő leírás tartozik minden karakterhez. Kiemelve az erősségeinket és kendőzetlenül szembesítve az árnyék tulajdonságainkkal. A karakterekhez társított illóolajak az egyensúlyi állapotunkat segítenek fenntartani, vagy visszahozni bennünket az egyensúlytalanságból.

Vélhetőleg nem kőbe vésett igazságokat tartalmaz a könyv, viszont ez az önismeretnek egy igazán könnyed és nem utolsó sorban illatos formája. 🙂🌸

Illetve számomra még sokat segít az elfogadásban, illetve megérteni a többi ember alap működését és tudatosítani, hogy valóban nagyon más feladatokért vagyunk itt. Bár hiszem, hogyha a helyünkön vagyunk akkor jól tudjuk egymást támogatni és kiegészíteni. 🙂